Zdrowie źródłem inspiracji gotowania
  • Edukacja żywieniowa


    Polega na pomocy i wskazaniu produktów i potraw które pacjent może jeść biorąc pod uwagę jego choroby, alergie i nietolerancje pokarmowe. Najlepszym elementem edukacji jest oferowane przeze mnie zakupy i gotowanie z dietetykiem. Pacjent powinien wiedzieć jak należy wybierać produkty, na co zwracać uwagę czytając etykiety.

    Nie wszystkie informacje są jasne, często producenci używają skrótów, tak więc rolą dietetyka jest pomoc w rozszyfrowaniu tych często tajemniczych informacji. W kuchni natomiast pokazuję jak zdrowo i przede wszystkim smacznie gotować.

O nas

  • Serdecznie Witamy na naszej nowej stronie.

    W pracy dietetyka najważniejszym celem jest nie tylko indywidualne podejście ale przekonanie pacjenta że zmiana nawyków odżywiania może być nie tylko przyjemna ale również nie wiąże się z wyrzeczeniami, czego najbardziej się obawiają osoby chcące przejść na dietę.
więcej

Śledź nas!

  • Facebook

    Facebook

    Polub nasz kanał na Facebooku i bądź na bieżąco!